Αντικείμενο του έργου αποτέλεσε η δημιουργία ενός χώρου επισκεπτών, στο εσωτερικό της ποτοποιϊας Μεταξά, όπου πραγματοποιείται η απόσταξη της εταιρίας Skinos Mastiha Spirit. Βασικό ζητούμενο της δημιουργικής ομαδας ήταν ο χώρος να αποπνέει τον χαρακτήρα του brand, με σύγχρονα σχεδιαστικά εργαλεία και μίνιμαλ διάθεση. Στον χώρο αυτό θα πραγματοποιούνται συναντήσεις και παρουσιάσεις της εταιρίας με κοινό από όλο τον κόσμο.

Ο διαθέσιμος χώρος για τη δημιουργία του κέντρου επισκεπτών έχει εμβαδόν 50,00 τ.μ., ήταν ουσιαστικά ένας προθάλαμος, με δύο ανελκυστήρες και ξεχωριστή πρόσβαση στο κλιμακοστάσιο. Το μοναδικό στοιχείο ενδιαφέροντος ήταν ο μικρός εκθεσιακός χώρος, με τα δύο παλαιά αποστακτήρια.

Η κεντρική συνθετική ιδέα προέκυψε από την ανάλυση της ταυτότητας του brand, τη μοναδικότητα της πρώτης ύλης και τη λευκή, μίνιμαλ αισθητική. Η μαστίχα αποτελεί ένα μοναδικό προϊον, βαθιά συνδεδεμένο με τη γη, και τη φύση. Hταν επιθυμητό να δημιουργηθεί μία εγκατάσταση στον χώρο, με φουτουριστική διάθεση, που να αναπαριστά τη σχέση της γης, του δέντρου της μαστίχας και του τελικού προιόντος που είναι το δάκρυ. Έτσι, στήθηκε ένα γλυπτό δέντρο με industrial χαρακτήρα, εξολοκλήρου από σωλήνες pvc. Το έδαφος αναπαριστάται μέσω ένός ξύλινου καθιστικού με τυχαίες καμπυλότητες που παραπέμπουν στη γη, με παραμετρικό σχεδιασμό. Στη ρίζα του δέντρου, σχηματίζεται κοιλότητα, όπου βρίσκονται τα δάκρυα της Μαστίχας.

Στον τοίχο των ανελκυστήρων εφαρμόστηκε δίπλη όψη γυψοσανίδας, με εγχάρακτη γραμμική διήγηση της ιστορίας της μαστίχας και της εταιρίας. Στην άλλη εσωτερική όψη, δημιουργήθηκαν εσοχές με οργανικό σχήμα, στις οποίες τοποθετήθηκαν τα συλλεκτικά μπουκάλια του Skinos Mastiha Spirit. Τέλος, σχεδιάστηκε ένας τροχήλατος πάγκος γευσιγνωσίας.